Qui som

Qui-som
image-12

FUNDE, és una associació sense ànim de lucre que es funda l’any 2005 que neix amb l’objectiu de vetllar per la presència de la dona en llocs de responsabilitat, crear xarxa empresarial entre les sòcies i representar-les allà on vagi.

Integra a més de 100 empresàries i directives del sector privat i del públic de Lleida província i de Barcelona.

Estem adherides a l’Associació Catalana d’Executives i Empresàries AC&EE amb seu a Barcelona, a l’associació de dones de negocis del mediterrani, també amb seu a Barcelona, federades a nivell nacional amb Federació d’Executives, Directives i Empresàries FEDEPE i a punt de crear una Federació Internacional de Dones d’Empresa (FIME), amb la participació de directives i empresàries d’EEUU i d’Alemanya.

Estem adherides a la Federació Nacional d’Empresàries i Executives amb seu a València que integra a més de 30 associacions de executives i empresàries de tot Espanya i a la Federació BPW (Bussines Professional Women) Internacional d’Empresàries i Professionals sent una de les xarxes de major influència internacional d’empresàries i professionals, i que està present en els cinc continents. BPW té condició consultiva amb el Consell Econòmic i Social de Nacions Unides i condició de participant en el Consell d’Europa. Funde representa el Club BPW Lleida-Spain.

Funde té la seva seu principal a Lleida a la Confederació d’Empresaris de la Província de Lleida, situada a la Rambla Ferran, 32.