La 1a Trobada Catalana BPW Spain a Lleida aconsegueix una nota alta per part de les assistents

El passat dia 16 de setembre, Lleida va acollir la 1a trobada de les associacions catalanes federades a BPW Spain, una jornada networking amb la finalitat d’establir connexions i crear sinergies entre directives, empresàries i professionals que en formem part.

El programa es va preparar per donar cabuda tant a la part personal com a la professional. Així doncs, després de les intervencions de la Sra. Silvia Vigatà en qualitat de representant de Funde a la junta nacional de BPW Spain; la Sra. Yasmina Vilagrasa, en representació de la presidenta de Funde; el Sr. Rafael Peris, com a regidor de Promoció de la ciutat, del comerç, del turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria a Lleida i la Sra. M. José Mainar, com a presidenta de BPW Spain, va dur-se a terme una conferència i debat posterior sobre objectius i motivacions, impartida pel Sr. Jordi Vila Porta. La jornada es va concloure amb una passejada per la ciutat i un dinar distès.

La trobada va permetre acollir prop de 40 sòcies de les diferents associacions, dins d’un ambient de germanor i proximitat.

Des de Funde, en qualitat d’amfitriones i gràcies a l’assistència de les sòcies de Lleida que van voler donar suport, vam aprofitar per reforçar lligams amb les altres presidències catalanes i sòcies que van fer l’esforç de desplaçar-se per assistir a la jornada.

Agraïm a la Sra. Silvia Vigatà, representant catalana de BPW Spain, l’organització d’aquest acte i esperem que sigui el primer de molts altres que donin suport als principis que ens mouen dins l’associació.

 

Imatges de la jornada, cedides per l’Alexandra Balaguer d’Alexandra Balaguer Studio