Funde celebra el seu sopar solidari

2016-07-14-Sopar-Solidari-2016-3419-capcelera-gran

El passat dijous 14 de juliol va tenir lloc la Festa Solidària d’Associació d’Empresàries, Professionals i Directives de Lleida.

Com cada any, durant aquesta es fa el primer acte a favor de l’entitat Solidària que serà la guardonada en els Premis Funde 2016, que tindran lloc al mes d’octubre. 

Aquest any, el Premi Especial Funde 2016 serà‎ per la Federació Catalana Donants de Sang de Lleida.

Cal dir doncs, que al tractar-se de Donants de Sang, la finalitat solidària del sopar no fou aconseguir recaptació monetària, sinó sensibilitzar sobre la donació de sang. Per aquest motiu s’han compromès la magnífica xifra de més de 28 empreses en endegar accions amb aquest objectiu i es pretén que moltes més es vagin sumant a la iniciativa #sumemperlasang.

Tot i així durant el sopar es varen recollir més de 1.600 euros que la Federació Catalana Donants de Sang de Lleida ha decidit cedir a Creu Roja per recolzar a les primeres famílies refugiades que arriben a Lleida.

Un any més, en aquesta trobada es fa palesa la projecció i el creixement de l’associació. Més sòcies i empreses, més networking, empatia, bon humor, esperit de col.laboració i solidaritat,…

Gràcies a totes les persones que feu gran Funde. 

I a la Federació Catalana Donants de Sang de Lleida per la seva tasca de sensibilització.

#sumemperlasang. Apunteu-vos!

Fotos cedides per AlexandraBalaguerStudio

Guardar