Festa Solidària Ap! Lleida. Màgica experiència d’una nit d’estiu 🌞

Ap! Lleida organitza el seu sopar anual solidari, aquest any, altre cop, a favor de Fundació Esclerosi Múltiple (FEM)

Vine al sopar i col·labora
Dijous, 12 de juliol de 2018 a les 21 h
Lloc a confirmar
Preu: 38 €

Des d’Ap! Lleida posem al teu abast les següents vies de col·laboració:

1. En primer lloc ens encantaria que ens poguessis acompanyar a la Festa Solidària. Serà un moment molt especial per retrobar-nos i fer networking amb un motiu solidari.

2. També podries engrescar als teus amics i amigues a venir aquell dia i compartir amb nosaltres aquesta vetllada solidària alhora que passem una bona estona.

Us podeu inscriure al següent enllaç
Confirmacions al sopar data màxima 9 de juliol.
Us hi esperem!!

3. Una altra forma de posar el teu granet de sorra: ser empresa solidària fent una donació de 100 euros per la causa. En aquest cas, el teu logo apareixerà al photocall i farem publicitat en les xarxes socials. Per més informació a ap@aplleida.com. Fins el 6 de juliol.

4. I per què no? si vols pots aportar també un regal pel sorteig que farem el dia del sopar. En aquest cas posa’t en contacte amb la Pilar Puigvert, enviant-li un correu a inscripcions@aplleida.com. El regal ha d’anar amb amb una targeta teva on indiqui en què consisteix el regal. Fins el 7 de juliol.

5. I si no pots acompanyar-nos però vols ajudar, pots fer la teva aportació a la fila 0 al nº de c/c ES35 2100 0512 0002 0016 3141. Enviant justificant a tresorera@aplleida.com.

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar