Entrevista Ua1: Premis FUNDE

entrevista Ua1

Podreu escoltar l’article el proper divendres 7 de novembre al matí a Ua1

El proper divendres 28 de novembre tindrà lloc a la Seu Vella de Lleida la Gala de Lliurament dels Premis Funde, que aquest any 2014, assoleix la seva IX Edició.

Aquests premis han aconseguit esdevenir un reconeixement social i institucional al món empresarial, a la vegada que ja són uns guardons de referència per a la Ciutat de Lleida i comarques.

El premis Funde tenen com a objectiu reconèixer l’èxit de les dones com a empresàries, directives o professionals, i també aquelles empreses o professionals que han destacat en els àmbits de la cultura, l’art, l’esport, la comunicació o l’ajut humanitari.

11 disciplines diferents i 2 reconeixements especials composen l’edició d’aquest any.

L’ampli ventall de candidatures, la varietat de disciplines i l’alt nivell assolit dels premis atorgats en edicions anteriors, fan possible que els Premis Funde hagin consolidat, any rera any, allò que en el món de l’empresa té un valor gairebé incalculable: la Marca, que permet identificar uns premis de qualitat a la vegada que es consolida el reconeixement al potencial femení d’empresàries, directives i professionals, que són la raó de ser de Funde i dels Premis a l’Excel.lència.

Us esperem a la IX Edició dels Premis Funde 2014!