Art & networking. Una jornada on es fusiona l’art, l’empresa i el networking

Visita Funde-Fundacion Sorigue 2016--17destacada

El passat 28 d’abril vam poder compartir amb les sòcies una experiència inoblidable i única en el marc de la segona edició d’Art and networking; una jornada on vam fusionar l’art, l’empresa i el networking a Fundació Sorigué.

De la mà d’Ana Vallès, presidenta del Grup Sorigué i Iolanda Vives vam poder endinsar-nos en la fascinant obra monumental de l’artista japonesa ChiharuShiota, gaudint d’una exposició molt emocional i experiencial.

A continuació vam continuar la jornada en un espai singular i únic de la Fundació Sorigué on vam tenir el plaer de participar en la xerrada d’Ana Vallés:”Créixer fent créixer: una visió humanista del món empresarial” que ens va desgranar el pla estratègic innovador del grup.

Per acabar vam disfrutar d’un sopar networking amb gastronomia japonesa on vam tenir l’oportunitat de fer tertúlia entre nosaltres de forma molt distesa.

Agrair la implicació d’Ana Vallés, presidenta del Grup Sorigué i del seu equip en la jornada. Vam aconseguir fusionar per uns moments Funde&Sorigué. 

Moltes gràcies a totes per formar-ne part!!

Fotos cedides per Fundació Sorigué.